Automatizare

Puteti gestiona cu usurinta marchiza fara a va ridica in picioare. Senzorul de vint suplimentar singur va da comanda spre inchidere a marchizei, in cazul in care vintul a crescut peste limita programata. Senzorul solar va deschide marchiza, in cazul cind valoarea programata a activitatii solare va trece peste normal si o va inchide cind activitatea solara este in scadere.

somfy-4.jpg

Obictele noastre noi le completam cu automatizare SOMFY (Franta) –  un lider mondial in domeniul automatizarii pentru casa.

Cum functioneaza.

маркизы в Кишинёве

Mai jos sunt cele mai populare solutii de automatizare de copertine retractabile – acoperise. Pentru mai multe informatii despre automatizare in casa puteti vedea aici somfy.com/ru

навесы и маркизы в Кишиневе

Costul.

Depinde de configuratia si dimensiunea de copertine. Puterea (Hm) motorului se potriveste cu latimea, iesirea si numarul de coturi a marchizei. Cea mai simpla marchiza automatizata (control de la distanta si motor de 30 Hm) va costa in jur de 300 euro.

Noi recomandam clientilor nostri sa completeze marchizele cu automatizare si senzori de vreme in cazul in care  dimensiunile marchizei trec peste 7m in latime. In acest caz, controlul manual este posibil, dar cum se zice mai mult pentru oameni pregatiti din punct de vedere fizic.