Textil

Pentru productia noastra noi importam tesaturi tehnice  pentru utilizare in aer liber si protectie de la soare si ploaie.

Tesatura acrilica 

Tesatura pentru utilizare in aer liber, este fabricata din fibre acrilice, imbina perfect partea de textile si calitatea exeptionala de fibre sintetice moderne. Fibra acrilica este foarte puternica si nu este supusa la putrezire, si spre deosebire de alte fibre, nu este  distrusa prin  actiunea razelor ultraviolete.

Selectarea unei tesaturi de inalta calitate – este in primul rind atentia asupra materialului original, din care este produs. Toate tesaturile Dickson sunt fabricate din fire, colorate in solutie. Spre deosebire de alte fire, ale caror culoare este obtinuta prin coborirea simpla in vopsea, firul Dickson vopsit in solutie se fabrica initial de culoare.

Colorarea are loc la inceputul procesului de productie de fibre, cind acrilul este inca lichid. In asa fel, fibra Dickson este colorata din interior, in timp ce alte fibre sunt colorate doar exterior. Vopsita in solitie fibra acril  este o garantie exeptionala de stabilitate a culorii.

In biroul nostru noi putem demonstra testul propriu de ardere a culorii, intre tesatura turceasca si tesatura Dickson.

DicsonPentru producerea marchizelor noi folosim tesatura acril a producatorilor de frunte din Europa DICKSON CONSTANT – Franta. Pentru mai multe informatii despre tesatura acril se poate citi www.dickson-constant.ru

Tesatura PVC (prelate)  

Tesatura PVC  (prelate) are asa avantaje: cum ar fi greutatea redusa, rezistenta, elasticitatea, durata lunga de exploatare – mai mult de 8 ani, o rezistenta inalta la lumina, varietate de culori mai mult de 30 de culori, posibilitatea de aplicare a tiparului digital, rezistenta la putrezire.

Temperatura de exploatare de la  -30˚ C pina la  +70˚ С

Materialele sunt  cu suprafata lacuita si mata. Tesatura lacuita este o baza buna pentru pelicule adezive. Tesatura PVC de prelate ofera performante ridicate la costuri reduse. Tesaturile sunt cusute, lipite, se sudeaza cu aer cald si cu curent de inalta frecventa.

Domeniul de aplicare: prelate, adaposturi, acoperise, prelate pentru vehicole,  copertine, prelate pentru barci si iahturi, publicitate pe prelate, acoperise de containere, prelate pentru vagoane de tren, acoperise industriale, hangare, adaposturi pentru instalatiile de foraj, constructii, banere. Precum si crearea de forme mici de arhitectura textila, cum ar fi corturi, pavilioane, cafenele de vara, tarabe de negociere, pavilioane, constructii din carcasa cu prelate, marchize, prelate pentru gradina si vile.

sioenFurnizorul nostru de tesatura PVC este compania Belgiana   SIOEN. Serii diferite de tasaturi  SIOEN va permit sa alegeti cele mai bune de performanta si pret material pentru un anumit scop. Pentru mai multe informatii despre tesatura PVC se poate citi pe www.sioen.ru

Tesaturi PVC pentru prelate. SIOEN. Belgia.

Densitatea de  550 pina la 990 g/m2

Latimea rolei  3,2 m. 3,0 m. 2,5 m. 2,18 m.

Toata gama de culori .