Tesaturi acrilice

 

pub_orchestra_2008.jpg

Colecția Orchestra este stofa pentru copertine, care se alegere garantează o perfectă protecție solară pe termen lung împotriva radiațiilor UV, căldură, strălucire și condițiile meteorologice aspre. Fibrele sale acrilice vopsite prin Sunacryl şi strat special pentru exterior Cleangard oferă Culori foarte rezistente şi o excelenta rezistenta la abraziune, la precipitaţii și murdărie. Ţesătura Orchestra este recomandată pentru toate tipurile de copertine, indiferent de locul exploatării. Anumite ţesături uniton sunt disponibile în lățimea 165, 200, 250 și 320 cm. Tot asortimentul este disponibil la lățimea de 120 cm.

Pentru ca culoarea marchizei dumneavoastra sa fie de durata, si placuta la vedere,… …alege culoarea corecta!

  • Distrugerea stratului de ozon duce la patrunderea razelor ultraviolete, care afecteaza in mod negativ sanatatea. Tesatura pentru marchize Dickson ofera protectie sporita impotriva razelor ultraviolete. Prin tesatura luminoasa patrund mai multe raze ultraviolete, decit prin cea intunecata, dar ea este la fel de eficienta ca o crema de protectie cu indicele 50 (mai mult de  90% retine razele ultraviolete).
  • In perioada de vara in Franta, afluxul de energie solara la suprafata Pamintului poate depasi  1200 W/m², care este la fel de mult, cit ar produce mai multe panouri de incalzire pe metru patrat de spatiu locativ. In functie de culoare, tesatura pentru marchize Dickson retine de la 80 la  95% de energie solara.
  • Intr-o zi insorita de vara nivelul de lumina ajunge mai mult de 50.000 de lux. Tesatura pentru marchize Dickson risipeste lumina: in functie de culoarea tesaturii  intensitatea luminei se reduce pina la 1000-5000 lux.
  • Culorile afecteaza bunastarea noastra si ajuta la formarea unei atmosfere reci, calde sau temperate. Tesatura pentru marchize Dickson  coloreaza lumina soarelui si afecteaza in mod direct perceptia de lumina. Cum ar fi culoarea albastra “va racori ” lumina naturala si va adauga un sentiment de prospetime. Cum ar fi culoarea galbena “va incalzi” culoarea luminei si va crea o senzatie de lumina.

25.jpg 1231.jpg

Va propunem sa faceti cunostinta cu colectia de tesaturi acrilice pentru copertine ORCHESTRA .

Culorile disponibile din stoc Fabrics Dickson.

Va propunem tesatura  ORCHESTRA MAX – special proiectata pentru a fi utilizata in constructii stationare. Faptul este, ca datorita proprietatilor fizice ale apei in locul de contact cu tesatura acrilica simpla ORCHESTRA cu constructia, tesatura va curge un pic. Cu tesatura ORCHESTRA MAX aceasta nu se intimpla datorita tratarii tesaturii cu teflon.

Culori ORCHESTRA MAX –  PLAQUETTE MAX

Partenerul nostru pentru tesaturi tehnice Dickson®  – un lider mondial în producția țesăturilor de înaltă calitate pentru utilizarea în exterior. Informatii preluate de pe site-ul  www.dickson-constant.ru

Obiecte finalizate cu tesatura  Orchestra Max – terasaVanille, acoperis Cottage.