Tel: +373 22 740 242
Tel: +373 78 740 242
info@markiza.md

Casetate

Marchiză casetată – tip închis

Marchiza retractabilă cu casetă de protecţie se deosebește prin faptul că axul cu pânză se află într-o casetă din aluminiu. Astfel, în stare închisă axul cu pânză este complet protejat de factorii de mediu, iar construcția arată mai sofisticată.

Marchiza cu casetă se deschide în plan orizontal. Pânza se montează pe axul pe o parte, iar pe cealaltă – pe profilul din față. Datorită sistemului de acționare manual sau automat, pânza se întinde și se rulează ușor.

Unghiul de înclinare al marchizei se reglează de la 0 până la 45 de grade. Montare pe perete, sub tavan sau cu ajutorul unor console individuale.

Producem marchize retractabile cu casete cu următoarele dimensiuni:

Model ARES: lățime 1,8 – 5 m, deschidere – 1,5 – 3,0 m.

Pentru un plus de confort, marchiza poate fi dotată cu senzori de vreme și atunci aceasta va reacționa la soare și vânt.

Se va deschide când este necesar și invers – va rula în cazul rafalelor de vânt puternic. În plus, aceasta poate fi controlată de la distanță, cu o telecomandă. Prețul unei marchize cu casetă este individual și depinde de dimensiuni, dar și de opțiunile suplimentare.

Completați formularul de pe site-ul nostru, indicați dimensiunile fațadei și deschiderea necesară (sau dimensiunile terasei), iar noi vă vom comunica prețul marchizei.

Sunați-ne – vom răspunde cu plăcere la orice întrebări și vă vom ajuta să faceți alegerea corectă.

Exemple de lucrări

Contactează-ne

Solicită oferta de preț

Solicită oferta de preț


[recaptcha]