Tel: +373 22 740 242
Tel: +373 78 740 242
info@markiza.md

Sistema Terasa

Sistema Terasa

Sistemul „Terasa” reprezintă construcții ușor montabile din metal și marchize retractabile, care permit crearea cafenelelor de vară pe orice teritoriu.

Mobilitatea, modularitatea, transportabilitatea, greutatea relativ mică, rezistența, lipsa fundațiilor (dacă este necesar) și alte avantaje importante ale acestor structuri fac posibilă transpunerea în realitate a proiectului dorit într-un timp foarte scurt.

Construcția poate fi diferită: cu podium, cu gard decorativ, cu stâlpi din fier forjat și îngrăditură, unilaterală sau bilaterală. Chiar și pe un teritoriu mic, unde nu există posibilitatea de a fixa marchiza de peretele clădirii (de exemplu, în cazul în care aceasta este de importanță istorică), varianta „Terasa” vă permite să amenajați un spațiu de vară frumos pentru un restaurant sau o cafenea. Unul dintre principalele avantaje constă în faptul că aceasta poate fi demontată și instalată rapid înainte de începutul sezonului cald. „Terasele” noastre rezistă de-a lung timpului și vor bucura oaspeții Dvs mai multe sezoane la rând. Dacă la un moment dat decideți să vă schimbați imaginea sau să modificați aspectul localului, va trebui doar să comandați o altă pânză acrilică pentru marchize. Pe site sunt prezentate exemple ale lucrărilor noastre – fotografii de „Terase” executate de noi.

Producem marchize retractabile deschise cu următoarele dimensiuni:

Model Terasă: lungime 4,0 – 7 m, lățime – 3,0 – 7,0 m.

Prețul fiecărei „Terase” este calculat individual și depinde de dimensiuni, materiale și opțiunile suplimentare. Pentru a afla prețul exact, luați legătura cu departamentul nostru de vânzări, care vă va ajuta cu plăcere.

Exemple de lucrări

Contactează-ne

Solicită oferta de preț

Solicită oferta de preț


[recaptcha]