Tel: +373 22 740 242
Tel: +373 78 740 242
info@markiza.md

Opțiuni

HomeOpțiuni

TOP COVER

Capac de protecție deasupra copertinei – împiedică curgerea apei dintre perete și copertină, protejează țesătura și mecanismele copertinei de la murdărie. Profilul de jos pentru volan – îmbunătățește efectul vizual, îndreaptă și îngrelează partea de gos a volanului.

SERIGRAFIE

Partenerii noștri în serigrafie, UV și imprimare cu solvent sunt întotdeauna gata să aplice informațiile necesare pe o prelată de camion, o marchiză sau pe partea laterală a vreunui cort.

AUTOMATIZARE

Automatizarea copertinei dumneavoastră pentru o manipulare mult mai confortabilă și sigură.

Statisticile arată că copertina cu automatizată se utilizează de patru ori mai des de cât marchiza cu control manual.

Nu credeți?

Imaginați-vă cât de des veți schimba canalele la TV, dacă nu ați avea un control de la distanță.
Nimic nu poate fi mai confortabil și mai ușor decât deschiderea și închiderea copertinelor prin apăsarea unui buton de pe telecomandă.
De îndată ce copertina se deschide complet (sau se închide) – se oprește în mod automat. De asemenea, puteți s-o opriți în orice poziție intermediară.
În plus, senzorul de soare/vânt – este securitatea și capacitatea de a gestiona copertina fără intervenția umană.

Senzor de soare – în cazul în care intestitatea luminii solare tinge sau depaşeşte normele prestabilite – copertina se deschide sau închide.

Senzor de vânt – la vînt puternic pentru a proteja copertina împotriva deteorării, copertina se va închide (comenzile de la telecomandă se blochează).