Tel: +373 22 740 242
Tel: +373 78 740 242
info@markiza.md

Sisteme verticale “ZIP”

HomeMarchize VerticaleSisteme verticale “ZIP”

Sisteme verticale “ZIP”

Fațade din sticlă și o mulțime de ferestre mari – acestea sunt tendințele moderne în construcțiile comerciale și private.

Cu toate acestea, priveliștea superbă de la geam oferă loc și razelor solare pentru a pătrunde în încăpere. Folosirea rulourilor exterioare contribuie la soluționarea acestei probleme.

Rulourile exterioare Reflexole sunt capabile să asigure întunericul într-o proporție de 100%.

Astfel de rulouri din pânză sunt create dintr-un material rezistent special și au sisteme care fixează bine pânza, datorită cărui fapt rulourile exterioare protejează de minune ferestrele de soare, iar foișoarele și terasele – de vânt.

Universal ZIP reprezintă un rulou exterior din pânză, de tip închis (în casetă). Datorită sistemului special de fixare, pânza ZIP se fixează bine în ghidaje, printr-o metodă asemănătoare cu închiderea fermoarului. În rezultatul folosirii acestei metode de fixare produsul devine rezistent la vânt, indiferent de poziția pânzei. Sistemul ZIP permite să fie reglat gradul de ventilare, protejează de minune încăperea de insecte și creează o atmosferă confortabilă în umbra foișoarelor. Cu astfel de rulouri clădirea se evidențiază în mod avantajos printre altele, atrăgând privirile prin stilul său.

Pentru o estimare a costului expediați-ne formularul completat de pe site-ul nostru.

Noi vom calcula prețul aproximativ și vă vom contacta.

Exemple de lucrări

Contactează-ne

Solicită oferta de preț

Solicită oferta de preț


[recaptcha]