Tel: +373 22 740 242
Tel: +373 78 740 242
info@markiza.md

Pergotente SunSet

HomePergolePergotente SunSet

Pergotente SunSet

Un nou nivel în construcția teraselor îl reprezintă pergotentele SUNSET. Acestea sunt construcții din segmentul „premium”, cu funcționalitate maximă și un număr mare de opțiuni suplimentare.

Pergotente sunt alcătuite din structuri portante din aluminiu sau oțel, prin vopsire polimeră și o pânză mobilă, confecționată din țesătură PVC „Blackout”. Datorită acestui fapt partea de jos a pânzei practic nu se încălzește la soare și nu transmite căldura în interiorul construcției (nu produse senzație de zăpușeală), plus că nu întreține arderea și protejează 100% de pătrunderea luminii.

Pergolele oferă un nivel înalt de protecție împotriva ploilor și sunt rezistente la vânt puternic (până la 50 km/h).

Țesătura specială din PVC BlackOut nu produce zăpușeală și nu lasă să treacă lumina. Controlul se face doar cu ajutorul telecomenzii. În plus, exis­tă un dren încorporat și sunt posibile variante de executare cu lumină sau fără ori de montare a sticlei pe perimetru. Sisteme de pergole retractabile sunt folosite atât în calitate de construcție-anexă lângă casă, cât și sub formă de construcții separate. Pânza pergolelor din PVC special nu întreține arderea și este executată cu un strat de protecție „Blackout”, de aceea practic nu se încălzește la soare.

Lățimea maximă a construcției este de până la 12 m, deschiderea – până la 8 m, iar această suprafață (96 m.p.) se închide cu o singură pânză continuă.

Din punct de vedere funcțional construcția „Pergola Lux” protejează de ploaie, vânt și praf, plus că în aceasta poate fi încorporat un sistem de scurgere a apei, poate fi dotată cu lumină și cu elemente de încălzire, adică poate fi conectată la sistemul „casă inteligentă”.

Elementele construcției pot fi diverse, de la aluminiu până la lemn, iar datorită acestui fapt aceasta se încadrează armonios în orice forme arhitecturale.

Lățimea maximă a unei secțiuni este de 12 m, deschiderea – 12 m.

Pergotentele se livrează la comandă, în funcție de dimensiunile dorite. Culoarea pânzei și culoarea construcției sunt alese din catalog. Opțiuni suplimentare: marchize laterale derulante, sisteme verticale ZIP, încălzitoare cu infraroșu.

Lăsați-ne o solicitare de estimare a prețului unei Pergotent SunSet pe site-ul nostru sau sunați-ne la birou. Vom răspunde cu plăcere la întrebările Dvs. și vă vom propune soluția optimă.

Exemple de lucrări

Contactează-ne

Solicită oferta de preț

Solicită oferta de preț


[recaptcha]