Tel: +373 22 740 242
Tel: +373 78 740 242
info@markiza.md

Tip deschis

Marchiza retractabilă de tip deschis

se deosebește de cea casetată prin faptul că în stare rulată axul cu pânză rămâne deschis. O construcție sigură și testată în timp, care nu necesită o întreținere specială. Cea mai populară construcție de protecție solară din lume.

Pârghiile mobile (brațele) împing profilul din faţa a marchizei și întind pânza. Atunci când marchiza este retractată, pânza se rulează pe ax. Cu ajutorul sistemului de acționare manuală sau automată pânza marchizei se întinde și se rulează ușor. Unghiul de înclinare al marchizei se reglează într-un interval de la 0 până la 55 de grade și se stabilește în timpul montării. După aceasta însă îl puteți schimba, în funcție de preferințe.

Opțiuni suplimentare:

Capac de protecție superior – Top Cover – previne scurgerea apei pe fațadă și păstrează pânza marchizei în stare rulată pe timp de iarnă.

Senzore de vremea – marchiza se închide singură atunci când vântul se intensifică. Senzorul de soare deschide marchiza în mod automat atunci când apare soarele și o închide odată cu lăsarea întunericului.

Pentru un plus de comoditate marchiza retractabilă poate fi dotată cu un volan incorporat în profilul din față, care se extinde vertical, în jos, până la 1,8 m, ceea ce reprezintă o protecție suplimentară împotriva razelor oblice ale soarelui (de exemplu, la apus).

Montare pe perete, sub tavan sau cu ajutorul unor console individuale și o structură specială din metal.

Producem marchize retractabile deschise cu următoarele dimensiuni:

Model SMART: lățime 2,1 – 7 m, deschidere – 1,5 – 4,0 m.

Completați formularul de pe site-ul nostru, indicați dimensiunile fațadei și deschiderea necesară (sau dimensiunile terasei), iar noi vă vom comunica prețul marchizei.

Sunați-ne – vom răspunde cu plăcere la orice întrebări și vă vom ajuta să faceți alegerea corectă.

Exemple de lucrări

Contactează-ne

Solicită oferta de preț

Solicită oferta de preț


[recaptcha]