Tel: +373 22 740 242
Tel: +373 78 740 242
info@markiza.md

Sunbrella

Stofa Sunbrella Stofele pentru mobilier de exterior Sunbrella sunt concepute pentru utilizare în exterior – acestea nu se udă, nu absorb murdăria și nu ard. Puteți să lăsați pernele, șezlongurile și canapelele în ploaie, iar după asta pur și simplu să le ștergeți cu o cârpă uscată sau să așteptați până când soarele le va usca – umplutura interioară va rămâne uscată. Puteți face și perdele pentru terasa de vară – în caz de ploaie pânza Sunbrella nu îmbibă apa și nu devine grea. Optați pentru culori aprinse și nu vă faceți
griji că pânza se va decolora.

Rezistența culorii

Stofele Sunbrella sunt impregnate cu vopsea de înaltă calitate în procesul de fabricație, în timp ce fibrele acrilice sunt încă umede. Ca urmare firele Sunbrella se colorează complet (pe toată grosimea aţei), iar expresivitatea inițială a culorii este păstrată pentru mulți ani.

Garanția calității

Toate stofele Sunbrella sunt rezistente la mucegai și au o garanție de 5 ani pentru protecția împotriva decolorării și uzurii.

Întreținere incredibil de simplă

Stratul final aplicat pe stofele Sunbrella respinge lichidele și murdăria, făcându-le extrem de ușor de curățat de la an la an. În Moldova vă prezentăm 2 colecții de pânze pentru uz exterior:

Sunbrella European Upholstery Collection – pânză pentru canapele, fotolii și perne de exterior.

Sunbrella XL – pânză pentru perdele de exterior.

 

 Protecție contra razelor UV

Exemple de lucrări

Contactează-ne

Solicită oferta de preț

Solicită oferta de preț


[recaptcha]